mai 20

Newsflash

The quick brown fox jumped over the lazy dog.

Denne setningen inneholder alle bokstavene i det engelske alfabetet!

Visste du det? Alt man lærer av å lese bøker. Jeg har nemlig vært på biblioteket i dag, og lånt fem tykke bøker. Fant ut at det var på tide med en pause fra Harry Potter, selv om det holder hardt. For deg som ikke har lest det, kan du finne innlegget mitt om Mr. Potter og vennene hans her.

Så idag kom jeg hjem med Stieg Larsson-trilogien om Lisbeth Salander og to bøker av Marian Keyes. Sånne feel-good-bøker, vet du. Jentegreier.
Har sett de to første filmene om Frk. Salander, Menn som hater kvinner og Jenta som lekte med ilden. Har hørt at bøkene skal være mer brutale enn filmene, og jeg synes kanskje filmene var brutale nok. Men jeg overlever vel det også!

Setningen øverst fant jeg forresten i boka Lucy Sullivan skal gifte seg, av Marian Keyes.

1 Kommentar

  1. Sofie sier:

    Marian Keyes bøkern e skikkelig bra! 😀 Har lest mange av dem. Herlig, lettbeint underholdning som du ikkje treng å bruke så innmari mykji hjernekapasitet for å komme gjennom 😀

Skriv et svar