mai 18

Gladmelding

I dag ringte jeg Spaceworld. Igjen. Det er omtrent en måned siden jeg leverte min laptop til reparasjon for tredje gang, og jeg har ikke hørt noe som helst. Nå har den vært inn og ut på verkstedet siden jul, så jeg begynner å bli litt lei.

Men da jeg ringte i dag, hadde de fått svar fra HP! Og beskjeden var at de fikk hevet kjøpet. Det vil si at jeg kommer til å få igjen pengene jeg betalte for pcen, og så kan jeg gjøre hva jeg vil med den. Jeg vil jo selvsagt kjøpe meg en ny laptop, men det blir nok ikke hos Spaceworld denne gangen. Jeg vet jo at det ikke er deres feil, og jeg skylder heller ikke på dem. De har vært veldig hyggelige og imøtekommende hver gang, og de er like frustrerte på HP som jeg har vært.

Heldigvis er jeg i den situasjonen at jeg kjenner noen som kjenner en som har en venn som jobber i et firma hvor den personen får kjøpt rabatterte pcer, så jeg tenker at jeg får høre om hjelp der. Min HP-pc kostet 7000 kr, og med hjelp fra «vennen» min, får jeg nærmere 1-2000 kr i rabatt. Da kan jeg altså kjøpe en pc til rundt 9000 kr for samme pris. Og jeg kan garantere at det ikke blir HP. Aldri igjen. De har peiling på printere, det skal de ha. Men pc-markedet bør de holde seg langt unna. Har hørt flere si de er misfornøyde og at det er mye trøbbel med de pcene.

Så om du er på utkikk etter en ny pc, vil jeg sterkt fraråde deg å kjøpe HP! Gå heller for Acer, som det sjelden eller aldri er noen problemer med. Lånepcen jeg har fra Spaceworld, er en mini-pc fra Acer, og jeg må faktisk si at den funker bedre enn den jeg hadde.

Uansett, meningen min var å fortelle hvor glad jeg er for at det endelig ordnet seg, og nå har jeg gjort det. Da skal jeg bare se ferdig Tough Love, og så er det på tide å finne senga! Det blir deilig.

Sov godt, og ha en fortsatt strålende natt!

1 Kommentar

  1. Ducky sier:

    Just cause it’s splime doesn’t mean it’s not super helpful.

Skriv et svar