mai 19

Sjokolade hjelper mot det meste

Og det er faktisk sant. Etter mine observasjoner, i alle fall. For i dag har jeg vært i et utrolig merkelig humør. Sur, irritert og lei meg. Stakkars samboer, som får pes for alt når han åpner munnen. Jeg vet jo hva som gjør meg til en bitch, men det hjelper ganske lite, vil jeg tro.

Så jeg fikk ham til å kjøpe en pose med Maarud potetgull, havsalt og rømme, og så lagde jeg meg en liten porsjon med sjokoladeglasur. Den ble ikke så god som den burde vært, for jeg hadde ikke nok melis. Da må man bare take it on impuls, og så ble det som det ble. La oss bare oppsummere med at jeg nå er i bedre humør!

Her kommer oppskrifta på glasuren forresten:

  • 200 g melis
  • 75 g smør (skal ikke smeltes)
  • 1,5 ss kakao
  • 1,5 ts vaniljesukker
  • kaffe etter behov og smak

Står at det skal være omtrent 2,5 ss kaffe, men det er alltid for lite, så jeg velger å si at man får ta det etter behov. Jeg bruker pulverkaffe, forresten.

Merker at jeg begynner å forstå hvorfor jeg ikke går ned i vekt, haha. Den 30 days shred videoen har vært brukt kun en gang, men jeg skal begynne over helga. Det sier vel egentlig alle, men jeg og gubben skal på hotelltur i helga, så jeg tror nok ikke at jeg gidder å drive med det akkurat da. De har treningsstudio på hotellet da, så det er ikke umulig (bare nesten umulig) at jeg stikker innom der. Kan i det minste svømme litt!

Kjenner jeg gleder meg til den turen. Blir godt å få litt barnefri og bare være kjærester igjen, man glemmer liksom bort det litt når man har småbarn. Dere som har det, vet helt sikkert hva jeg snakker om. Det er utrolig viktig at man kan finne på noe som et par, såfremt man har mulighet, selvfølgelig. Alle er jo ikke like heldige som har familien sin like nært som det vi har. Er det en bestemor som ikke kan akkurat den helga, så kan sikkert den andre. Men nå er vi ikke sånn at vi setter ungen til besteforeldra mens vi selv går ut og fester altså. Selv om vi er unge, så betyr ikke det at vi drikker oss drita hver helg.

Jeg har faktisk nesten slutta å drikke alkohol. Føler ikke at jeg har behov for det. Dessuten liker jeg meg som sagt best hjemme, hvor jeg kan se på tv eller en film for meg selv. Skulle egentlig ut på byen den helga Hønefoss skulle spille mot Molde, men da var Johan syk med feber, så det ble ikke lange byturen.

I kveld skal jeg se Paradise Hotel, nå er det jo snart finale. Må si at jeg pleier å stikke innom Andre Solvang sin blogg for å få med meg spoilere for kvelden, men jeg vet ikke helt om jeg skal tro på alt. Selv om han har hatt rett en del tidligere.. Lurer på hvor han får alt dette fra? Og så står det jo på Easyatnet hvem som vinner, men det er vanskelig å si om det er sant eller ikke. Får nok bare vente å se! Selv heier jeg på Tine, som jeg synes har overrasket meg stort. Hun har i alle fall motbevist alle mine fordommer mot henne!

Ser du på Paradise Hotel? Hvem heier du på?

1 Kommentar

  1. sv; jo, den kan synke måned for måned, men at går veldig opp på kvelden og så synker ekstremt om morgenen, for så å ta seg opp igjen om kvelden og slikt…det er jo en smule mistenkelig…

Skriv et svar