mai 20

Smooth

Med smoothie! Haha, for en utrolig god fantasi jeg har. Poenget mitt er, som sikkert de fleste skjønte, at jeg har lagd meg en smoothie. Jeg glemte å ta bilde av den da, og den gikk rimelig fort unna.. Sånn går det når man har en liten en som absolutt skal ha det samme som mamman sin! Men det går greit.

Oppskriften:

  • 2 dl frosne bringebær
  • 1 dl vaniljeyoghurt
  • 1/2 lime
  • litt melis

Kjempegodt!

I dag skulle jeg egentlig bli med gubben og et par venner på quizkveld på Oldemors Karjol. Men vi har ingen barnevakt, og dessuten er det Paradise-finale, og det jeg bare se. Har sett omtrent alle episodene (nei, jeg har ikke noe liv), så jeg føler liksom at jeg kjenner alle deltakerne. Det gjør jeg jo selvfølgelig ikke. Det er jaggu lett å forhåndsdømme! Men de som er med på programmet bør jo vite hva de går til, jeg regner med at de fleste av dem så på det i fjor.

Ellers er det skikkelig gøy at jeg har havnet på isay.nos toppliste da! Aner ikke hvordan eller hvorfor, men koselig er det lell.

Min kjære mor kom idag tilbake fra Romsdalen, hvor hun har vært en ukes tid. Hurra for foreldre som drar på tur, for som regel betyr det gaver til barn og barnebarn!

Johan sin gave:

Trillebår med bøtte, spade, former og sil.

Min og samboers gave:

Ananasbrus!

Hurra! Det er lite som er bedre enn ananasbrus, faktisk. Til dere som ikke har smakt den; kjøp den.

Johan er veldig fornøyd med gaven sin.

Jeg har egentlig funnet ut at jeg liker bedre å skrive ett langt innlegg som oppsummerer dagen enn førti små. Det er kanskje litt dumt, for det er ikke sikkert alle orker å lese de lange.

Så det blir dagens leserspørsmål:

Er det greit med lange innlegg, eller bør jeg heller ha flere korte?
Hva synes du er best å lese?

Skriv et svar