mai 16

Young Guns II

Hadde aldri trodd jeg skulle se denne filmen, for jeg ser av prinsipp ikke western-filmer. Men etter lovnad om fotmassasje og hodebunnsmassasje fra samboeren, kunne jeg jo ikke si nei. Så here goes!

Handlingen finner sted i Ville Vesten i slutten av 1870-årene. 1879, for å være nøyaktig. Vi følger Billy the Kid på hans vei mot berømmelse, og får se ham unngå å bli tatt av sheriffen om og om igjen. Hans venner og ridekamerater følger ham trofast, men om det er et lurt valg gjenstår å se.

Jeg synes absolutt ikke det er den verste filmen jeg har sett. Tvert imot, så var den faktisk ganske bra. Jeg regner egentlig med at alle som liker western allerede har sett denne filmen, så for de som ikke liker western, er dette en bra film å begynne med. Jeg har iallefall fått motbevist litt av mine fordommer mot western-filmer, men det er ikke dermed sagt at jeg har blitt noen fan..

Rollebesetningen er heller ikke dårlig. Dette er altså en nyinnspilling fra 1999, originalen kom i 1990. Filmen har blant annet Viggo Mortensen, Kiefer Sutherland, William Peterson (Gil Grissom fra CSI) og Christian Slater. Noe for enhver smak, der altså.

Skriv et svar