mai 16

Hjemmelaget ansiktsskrubb

Stjal denne oppskriften fra Emmaogmamma, og tenkte at den må jeg prøve! Den ser ikke sånn kjempedeilig ut, men den er ikke så verst, altså.

Bildet er lånt fra Emmaogmamma.

Her er oppskriften:

1 ss pulverkaffe
1 ss sukker
1 ss kakaopulver
1 ss havregryn
olivenolje (jeg brukte rapsolje, for jeg hadde ikke olivenolje)

Kan godt bruke mer enn det som står i oppskriften min, jeg lagde dobbel av dette. Det ble alt for mye. Men nå er jeg ikke så tjukk i huet heller, haha. Neida.

Sånn ser man ut når man har fått den på:

Det må være det fineste du har sett i dag.

Avslutt gjerne med en ansiktsmaske av eggehvite. Kunne tatt bilde av det og, men det ser man liksom ikke, bortsett fra at man blir litt blankere i huden. Uansett så gjorde jeg det først, fordi jeg ikke kom på å lete etter hjemmelaget ansiktsskrubb før etterpå.

Men nå tror jeg det er på tide å dusje det av, og bruke en apotekkjøpt bodyskrubb før man tar øyebrynsnappinga, så man er klar til i morgen. Håper det blir fint vær, iallefall. Da skal jeg ha meg en is.

Skriv et svar