mai 17

Nasjonaldagen 2010

Hipp hurra og alt det der! Håper alle har hatt en kjempeflott dag, uansett vær. Her har det ikke vært så aller verst, faktisk. Bortsett fra at Johan (min sønn) har vært veldig sur i hele dag, da. Han våkna så tidlig, vett. Og han sovna selvfølgelig akkurat når toget skulle gå forbi, men det er nå så. Neste år blir det sikkert bedre! Da skal vi vel gå i toget, vi også.

Jeg kjenner at jeg ikke har vært så sliten på lenge. Og det er litt rart, for jeg har ikke gjort noe spesielt slitsomt. Men det har vært mye folk rundt meg i hele dag, og jeg er av de som liker meg veldig godt alene, så det blir litt stress. Koselig er det jo, selvfølgelig.

Og nå er jeg så mett at jeg tror jeg dør. Det blir jo gjerne sånn, når man først er innom «svigerbestemor» og så svigers etterpå, for der går man ikke sulten hjem, iallefall. Det er ikke et alternativ, engang. Svigerbestemor serverte Daimkake (sånn god som man finner i frysedisken), skolebollekake, twist, frukt, ostepop og potetgull. I tillegg til brus, så klart. Etter det, hadde vi omtrent tre kvarter på å fordøye maten, før vi måtte være sultne igjen, for svigers hadde også mat. Fikk servert spekemat, potetsalat, kabaret, frukt, gulrotkake, snickerskake, muffins og sjokolade.

Jeg skjønner ikke hvordan den familien kan være så tynne som de er, haha. Jeg har iallefall ikke godt av et sånt besøk! Men på den lyse siden, jeg trenger ikke spise på et par dager.

Tok selvsagt noen bilder, men det er ikke alltid like lett å få fanga den viltre krabaten på film. Han er jo så rask! Stakkaren har slått seg et par ganger i dag også, snubla i et teppe og smelte hodet inn i hjørnet på et tv-bord. Huff. Heldigvis går det som regel bra, og det gjorde det denne gangen også. Men det blir jo litt forsterka når man er trøtt..

Men over til bildene:

Sånn så det altså ut på vår 17.mai feiring! Nå er jeg så trøtt at jeg nesten ikke orker å se Paradise Hotel engang, så da er det skikkelig ille.

Skriv et svar