mai 21

Og der var helga redda..

For i dag hadde postmannen med en pakke. Ikke til meg, men til samboeren min. Endelig fikk han det spillet han har venta på.. Han har gledet seg til det skulle komme ut i mange måneder allerede, og når da brødrene hans fikk det i posten i går, var det krise når det ikke hadde kommet hit. Først så trodde han at jeg hadde gjemt det, haha.

Men nå er det altså i hus, installert på PS3 og allerede starta på. Posten kom for en time siden.

Jeg er ikke så fan av sånne cowboyspill, jeg. Men det blir jo til at man ser på da, siden vi bare har en tv. Bare, faktisk. Er veldig fornøyd med en tv, altså. Selv om jeg i sånne tider kanskje skulle ønske vi hadde en til meg også. Neida, jeg liker at vi er (a)sosiale sammen. Før vi flyttet sammen, pleide vi å ha spillekveld på rommet hans. Han spilte GTA på tven og jeg spilte World of Warcraft på pcen. Kjempekoselig!

Skriv et svar