mai 15

Superbad

Utrolig morsom film. Var den jeg og samboeren så på vår første date, faktisk. Så litt sent ute med filmanmeldelsen her, gitt.

Superbad handler om Seth og Evan, som går siste året på high school. Kompisen deres, Fogell, er en merkelig liten kar. Han skaffer seg fake ID fra Hawaii, og bytter navn til McLovin. Når Seth og Evan blir invitert på fest hos Jules, som Seth er forelska i, sier han at han kan skaffe sprit til festen. McLovin får i oppdrag å kjøpe, men blir slått ned av en raner akkurat i det han skal betale. Politiet blir tilkalt, og her starter moroa. De tilbyr seg å kjøre McLovin dit han skal, men det skjer så mye på veien at det blir lenge før han kommer fram..

Seth og Evan tror at Fogell blir arrestert, og bestemmer seg for å skaffe sprit på annen måte.  Evan har lovet å kjøpe vodka med gullflak til jenta han er forelska i, Becca. Ting går ikke helt etter planen, selv om avslutningen virker bra. Enn så lenge..

Det er i allefall en veldig bra film. Mye stygt språk da, så kanskje ikke en film for barn. Man kan i alle fall være glad for at politiet i virkeligheten ikke er som i filmen. Hvem vet, det kan jo hende det er noen politifolk der ute som ligner, forsåvidt.

Jeg anbefaler denne til alle som liker komedie!

Skriv et svar