mai 15

Kjære Dagbladet

Dette er første og siste gangen jeg kommer til å kjøpe Dagbladet på nett. Makan til treig tjeneste har jeg ikke sett på veldig lenge. Jeg orker ikke vente fem minutter på at hver side skal lastes, og jeg har heller ikke så innmari lyst til å måtte zoome inn og ut åtte ganger før jeg får lest det jeg vil lese. Og hva er greia med de manglende sidene?

Bare så dere vet det, jeg er fortsatt koblet til internett. Så hvis det er et problem, så ligger det ikke hos meg.

Jeg kjøpte PDF-filen ved hjelp av mobilen min, for å slippe å logge inn eller registrere meg. Det var deres forslag. Så hvorfor logger dere meg ut og krever at jeg må logge inn igjen da? Jeg har jo ikke noe brukernavn! Må jeg liksom kjøpe den en gang til? Det blir ikke aktuelt. Jeg har allerede brukt for mye penger på det. Skjønner ikke helt at det skal være dyrere å lese på nett enn å kjøpe avisa i butikken, men det er en helt annen sak. Heldigvis fikk jeg lest to av de artiklene jeg hadde lyst til å lese, men det hadde jo vært kjekt om jeg kunne fått lese selve avisa også, egentlig.

Heretter tror jeg det blir VG for meg, selv om jeg kommer til å lese Sterke Meninger på fredager.

Skriv et svar