mai 13

Android rocks

Totalt. Er så utrolig glad for at jeg kjøpte meg HTC Hero! Kunne selvsagt ventet til jeg hadde råd til en HTC HD eller hva de nå kalles alle sammen, men jeg elsker min nåværende telefon. LG, bare gå og legg deg.

Er den ikke nydelig?

Android Market er The Shit. Med store bokstaver. Her har jeg funnet alt fra spill og kabaler til programmer som skal hjelpe meg med å få morgenrutine. Jeg har et program kun for å holde orden på når jeg skal ha mensen neste gang, for det gidder jeg ikke følge med på selv. Jeg har en «weight-watcher», som sjelden blir brukt, for jeg vil helst ikke se hvor mye jeg har gått opp på ei uke, men den er kjekk likevel. Mitt nyeste program heter Toddler Lock, og med min sønn, teknokongen, er det helt glimrende. Da kan han trykke på akkurat det han vil, uten at han får gjort noe galt. Det kommer opp farger og symboler, avhengig av hva han trykker på, og han kan tegne med fingrene på touch-skjermen. Faktisk litt morsomt for mamma, også..

Men det viktigste av alt, er jo at det finnes en egen WordPress applikasjon! Den lar deg skrive innlegg, legge ut bilder, videoer og lydklipp. Fantastiske greier. Hvis du i tillegg har flere blogger, er det veldig lett å holde styr på dem, for du legger bare inn adressene til hver enkelt, og så velger du hvilken blogg du vil skrive på. Selv har jeg nok med bare denne ene, men kredz til de som har flere.

Forsåvidt har jeg jo en til. Den ligger under lenker i sidemenyen, men du kan også finne den her. Som sagt vet jeg ikke hvor mye lenger den kommer til å være oppe, for jeg merker at jeg forandra meg helt etter at jeg begynte der igjen. Plutselig føler jeg at jeg må blogge for å få mest mulig besøkende, og at jeg må blogge om ting jeg egentlig ikke har lyst til. Og nei, jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva du har på deg, eller den OnePiecen din som gjør at du ser ut som en Teletubbie. Husj med OnePiecen.

Skriv et svar